söndag 21 november 2010

Ett till samtal

I torsdag fick vi brev från A. Han hade skrivit det precis efter att han och J hade pratat på telefonen, samtalaet då allt gick så fel. Han var väldigt ledsen över hur det blev och han jände att det var den här hemska känslan av ånger, mot vad han har gjort mot sitt barn, det är den känslan som är hans värsta straff.

Polisen som hade avlyssnat samtalet hade tagit så illa vid sig av J:s reaktion så hon valde att inte dokumentera att dom hade haft ett samtal, så att A skulle få göra ett nytt försök igen. De är ju bra att dom har några slags känslor och inte är helt känslokalla som man kan få uppfattningen av ibland. Iaf så hade han fått tillstånd att få ringa på fredagen så då han jag förbereda J om att pappa skulle ringa dagen efter. Och vi pratade igenom att hon inte skulle bli så himla ledsen och atrt hon inte kan åka till pappa just nu men att vi ska göra det om ett tag. Så i fredags ringde A och det funkade jätte bra. Det var så himla skönt och J var glad i telefonen under hela samtalet. Tom jag fick byta några ord med A. Kändes lite konstigt när vi inte har pratat med varandra på över 2 månader och man måste skynda sig att slänga ur sig allt. Men det låter på honom som om att det är ok med honom iaf. Han kommer bra överens med dom andra intagna och han var så glad över att ha blivit utnämd till köksansvarig av den som har varit intagen längst. Alla som känner A vet ju om hans intresse för mat och kvalitén på maten :) För det får han 330 kr i veckan. Så det är ju bra eftersom att dom köper sina egna telefonkort. En timme för 20 kr. Nu har vi även fixat ett hemtelefon abonnemang så nu kan vi få tillstånd att prata med varandra.

Annars har helgen varit bra. Marcus har varit hemma och åker tillbaka till Norge imorrn. Tiden går alltid lika fort när han kommer hem :(. Har även haft besök av Anna under helgen. Jag o Marcus var ut en sväng i fredags men vi åkte hem ganska tidigt. Träffade lite folk som jag inte har träffat på över ett år så det var jätte kul! Var jätte dålig hela dagen igår, fast jag inte hade druckit direkt mkt. Har blivit å himla känslig den senaste tiden. Min syster, Anna och Marcus åkte in på stan men jag och J stannade hemma. Var så himla trött så jag höll på att somna före J. Nu ska jag och J baka bullar!

4 kommentarer:

  1. vad skönt att höra det andra samtalet gick bra mellan J & A :) Måste vara skönt för henne att få prata med honom, och tvärtom.

    Saknar er! <3

    SvaraRadera
  2. Får man fråga vad A har gjort?

    Skönt att detta samtal gick bra, skönt för er alla tre!

    SvaraRadera
  3. Åh va bra.. Längta så mkt efter att få åka och hälsa på honom... Men är de en annan adress man ska skicka brev till nu än den du skrev på fb...

    SvaraRadera
  4. A:s lillasyster: Vi längtar också jätte mkt efter att få hälsa på honom! Han blir förflyttad på fredag så om du skickar innan det hinner han få den sit. Men sen när han kommer till det nya stället blir det en ny. Han skulle skicka den så fort han kommit dit!

    Lisa: Tack! Han är dömd för grov misshandel, rån och stöld.

    SvaraRadera