måndag 27 december 2010

Klappat och klart!

Då är julen över ännu en gång. Som man har hållt på och fixat och donat och planerat inför en dag som sedan går så fruktansvärt fort.  Så känns det helt lamt efteråt. J fick vad hon önskade sig så hon var lycklig. Alla prinsessaker, prinsessklänningen, pulka, kläder, böcker mm. Tänker inte hålla på och sitta skriva en lista över allt som hon fått...
Om nån vecka kommer min mamma, mormor och morbror hit med mer julkappar till henne och så kommer min pappa sen också och hennes farfar som köpt en ny vinteroverall till henne. Det uppskattas!

Har pratat lite med A under julen nu också. Han har det ju relativt bra, men såklart var det väl inte kul för honom att sitta inne under julen. Men men. Eftersom han är köksansvarig fick han laga julmat och det var han glad för. Nästa år ska vi försöka fira tillsammans uppe i dalarna. Det skulle nog J tycka jätte mycket om. Men det är ju ett helt år kvar tills dess och det hinner nog hända en hel del under den tid som är kvar. Vi får ta en dag i taget och se hur allt går!
Nu kommer vi inte få prata med A på fyra dagar. Det hade hänt något på anstalten, vet inte om det var nåt uppror eller vad det var. A ville inte såga allt på telefonen. Han var iaf inte inblandad i det men när det händer såna saker där så blir alla interner inlåsta i sina celler i 4 dagar. Så då får han ju inte ringa under den tiden. Men det är ju skönt och veta att han inte hade något med det att göra iaf.

Idag tänkte jag gå upp till city och kika in rean lite. Det är säkert ingen direkt rea iaf (som det aldrig är) dom höjer ju priserna innan julen sen drar dom ner dom till ordinarie pris lagom till rean. Snikna jävlar! Men jag har ett presentkort att utnyttja på Top Shop så. Sen ska jag kolla om dom har rea på några roliga leksaker på BR. Som om J inte hade nog :)

Pyttelaisa önskar alla en god fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar